Elevrådet på Brøndby Strand Skole

Alle elevrepræsentanter og suppleanter bliver ved skoleårets start valgt på demokratisk vis i klasserne. Elevrådet afholder derefter et demokratisk valg af formand og næstformand.

Elevråd 19-20
Elevrådet i skoleåret 2019-20

På overbygningen består elevrådet af en klasserepræsentant og en elev-suppleant fra 4.-9. klasse.

Ved Elevrådets første møde bliver der ydermere valgt ordstyrer og referent.

Der afholdes mellem 8-10 møder på et skoleår. Formanden og  næstformanden deltager også i skolebestyrelsen, hvor de blandt andet fremlægger elevrådets arbejde.

Elevrådets opgaver i løbet af skoleåret

Elevrådets opgave i løbet af skoleåret
  • Arbejde for god trivsel blandt eleverne
  • Planlægge aktiviteter på tværs af klasserne i pauserne